Op zoek naar een professionele glazenwasser?

Streeploos schone ramen met glasbewassing van Star Facility Service

De buitenkant van uw pand is wat uw bezoekers als eerste zien. Een mooi gereinigde gevel met streeploos schone ramen is dan een must. Star Facility Service is het schoonmaakbedrijf dat met goed opgeleide glazenwassers zorgt voor het onderhoud van uw gevel en glanzend schone ramen. Glasbewassing is een van onze grootste specialismen. Zo maken wij van uw pand het visitekaartje van uw bedrijf of instelling.

Glasbewassing op elke hoogte

Star Facility Service verzorgt de glasbewassing van uw pand op meerdere manieren. Voor elk pand is een eigen oplossing mogelijk. Hoogte en bereikbaarheid van de ramen is voor ons geen probleem. Wij werken altijd volgens EU richtlijnen en waken voor de veiligheid van onze werknemers. Met de ladder mogen wij niet hoger dan 7,5 meter. Voor grotere hoogten gebruiken wij de hoogwerker en eventueel ons osmosesysteem, waarmee wij een hoogte van maximaal 15 meter kunnen bereiken.

Osmose glasbewassing voor extra blinkende ramen

Osmose glasbewassing is glazenwassen met gedemineraliseerd water, water waar geen mineralen en zouten meer inzitten. Het voordeel hiervan is streeploos schone ramen, maar na een regenbui zult u ook de kringetjes en ander vuil op de ramen minder zien. Dit komt omdat er geen vuil meer op het opgedroogde water op uw ramen aanwezig is. Een ander voordeel van het osmosesysteem is het werken met een telescoop. Streeploze glasbewassing zonder dat de glazenwasser de hoogte in moet, daarom geen valgevaar.

Onze goed opgeleide glazenwassers leveren vakwerk

Glasbewassing is een gespecialiseerd vakgebied. Daarom werkt Star Facility Service alleen met goed opgeleide vakmensen en personeel in opleiding. Onze medewerkers zijn glazenwasser in hart en nieren. Om de kwaliteit van onze service te bewaken, investeren wij dagelijks in onze medewerkers en leidinggevenden. Ook voeren wij periodieke controles uit bij onze opdrachtgevers, om ervoor te zorgen dat de verbeterpunten altijd worden opgemerkt en opgevolgd.

Uw ramen en gevel goed onderhouden met glasbewassing

Onze glasbewassing service beperkt zich niet alleen tot de ramen. Wij verzorgen tevens de kozijnen en de rest van de gevel van uw pand. Star Facility Service komt in heel Nederland, of u nu een groot of klein pand heeft. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van een vrijblijvende offerte en een vakkundig advies.